barbakanka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Neznášam ČSOB najviac na svete - momentálne

neviem či má niekto rovnaké skusenosti
Dobry den
 
   Chcela by som sa informovat kde a ako je mozne podat staznost na sluzby CSOB. tento tyzden som 2x navstivila pobocku CSOB v Novych Butovicich ohladom zriadenia internetbankingu. Prvy krat mi pracovnik banky povedal ze potrebujem pas alebo obciansky (co mi neoznamil tyzden predtym ked som sa informovala co potrebujem za zriadenie internetbankingu).
x som cakala viac ako 40 min. a nefungovala databaza a tlaciaren netlacila PIN kody. tento problem ma pobocka niekolko dni a aj tak ma pracovnicka nechala cakat 40 min. aby mi potom povedala ze system aj tak nefunguje. Zaroven mi oznamila ze si mozem o IB poziadat na ktorejkolvek inej pobocke(ziadna z nic nema otvorene dlhsie ako do 17.00),o com ma predtym zase nikto so zamestnancov neinformoval. Bolo by vyborne keby bola CSOB niekedy v buducnosti schopna vytlacit dve kopie zmluvy na internetbanking na moje meno a poslat mi ich domov a jednu podpisanu kopiu zaslem zase ja na pobocku a zaslat mi PIN kod na moju adresu, pretoze nemam uz tolko volna v praci aby som mohla travit moje dny v CSOB, kde mi potom aj tak povedia ze nefunguje databaza.

   Je to blbosť ja viem, ale toto je email(asi 3) ktorý som poslala CSOB. Takto asi takto nejak vyzeral môj týždeň, lebo CSOB je proste debilne debilná. Som si ako idiot vybavovala so sefom aby som tam mohla ísť a nikdy som nič nevybavila.Ruším účet, ale čoho sa najvaic desím je to, že tam budem musieť isť znova. Fujky fuj. Až mi je mierne blivno.

Moje dni | stály odkaz

Komentáre

  1. uf
    no ja mam zatial s CSOBckou dobre skusenosti, je fakt, ze ja chodim na Vodickovu a tam bolo vsetko v pohode, internetbanking mi dali hned. treba chodit skor do centra, tie sluzby su tam lepsie
    publikované: 06.11.2008 21:26:58 | autor: kiinka (e-mail, web, autorizovaný)
  2. v kosiciach je to podobne
    v kosiciach na namesti osloboditelov je najodstrasujucejsi priklal jednej "modernj" banky. CSOB tam sice ma asi 25 okienok, clovek si taha listok s cislom, po pol hodine zistuje preco ho stale nevolaju, zisti ze funguje jedine okienko pre jeho sluzbu, kdezto ine okienka kavickuju, caka tam jak vol 45 minut a nakoniec aj tak nic nevybavi. stalo sa mi to 3 krat, az som si zmenil domovsku pobocku inam. prostredie tam maju pekne ale sluzby otrasne..
    publikované: 07.11.2008 00:25:19 | autor: nderien (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. neviem preco ja sa mam prisposobovat
    No ťažko si mozem davat služby do centra ked pracujem v BUtovicich a je to najblizsia pobocka. Keby aspon nemali do 17.00 ale do 18.00 alebo v nejakom nakupnom centre v sobotu
    publikované: 07.11.2008 20:25:59 | autor: barbakanka (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014